Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 30 jun 2018 / 07:59 uur

Negen gewonden na ernstig ongeval op A4

Negen mensen zijn zaterdagochtend gewond geraakt toen ze betrokken raakten in een ongeval op de A4 bij Woensdrecht.

Het gaat om inzittenden van een busje, dat op de vluchtstrook achterop een vrachtwagen reed. De vrachtwagen stond daar vanwege pech. Vijf van de inzittenden zijn zwaargewond. De chauffeur van de vrachtauto bleef ongedeerd.

Politieonderzoek

Verkeer dat richting Zeeland rijdt moet vanwege het ongeval rekening houden met ernstige hinder. De weg is tussen de knooppunten Hoogerheide en Markiezaat dicht voor politieonderzoek en dat kan zeker de hele ochtend gaan duren, zegt Rijkswaterstaat.

Daarbij gaat de N57 om 11.00 uur dicht voor het evenement Concert at Sea. De Brouwersdam wordt dan afgesloten, waardoor het verkeer daar dan niet meer langs kan. Mensen die naar het strand in Zeeland willen, kunnen hun reis beter uitstellen tot de A4 weer vrij is, zegt Rijkswaterstaat.

Wie toch naar Zeeland wil, wordt aangeraden te rijden via de A29 en de N59, of eerst naar Antwerpen en dan omhoog.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Negen gewonden na ernstig ongeval op A4
Sluiten