Metro
Metro Nieuws 24 jun 2018 / 15:54 uur

Hongerige rat vreet inhoud geldmachine India op

Slecht nieuws voor de inwoners van Tinsukia, India. Er kwam namelijk al een tijdje geen geld meer uit de geldautomaat. Toen de automaat open werd gemaakt, troffen ze daar honderden aangevreten geldbriefjes.

Technisch probleem

De automaat was al sinds 20 mei buiten gebruik, maar de medewerkers van de bank dachten dat er een technisch probleem was. Achteraf bleek dat ten minste één rat een weg naar binnen had gevonden en voor zo’n 1.2 miljoen Roepie heeft opgegeten. Omgerekend is dat tussen de vijftien en zestienduizend euro.

De rat kon naar binnen komen via een gaatje, dat bedoeld was voor kabels. Bij het openen van de machine werden niet alleen de verscheurde geldbriefjes aangetroffen, maar ook de dode rat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hongerige rat vreet inhoud geldmachine India op
Sluiten