Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 19 jun 2018 / 14:30 uur

Gevonden: compleet terras met plantjes en tuinstoel

Veel mensen hebben wel eens een portemonnee of een tas gevonden. Spaarndammer Mark Hofmans kwam echter iets veel ongebruikelijkers tegen toen hij onderweg was naar zijn werk. Onder een brug dreef namelijk een compleet terras met een tuinstoel en plantenbakken.

Hij deelde zijn bizarre vondst op zijn Facebookpagina om de eigenaar van de drijvende buitenruimte te kunnen achterhalen.

Update: drijvend terras opgehaald. Dank voor alle delingen en hulp en NH Nieuws voor de extra aandacht. Iemand zijn terras kwijt? Bij de Pol… graag delen

Gepostet von Mijn Spaarndam am Montag, 18. Juni 2018

‘Tuin kwijt’

„Iemand in de buurt is gewoon zijn tuin kwijt", vertelt Hofmans „Dit moet iemand toch wel missen." Het verloren terras verbaasde de Spaarndammer enorm en zorgde voor veel hilariteit toen de opmerkelijke ontdekking op sociale media werd gedeeld.

De eigenaar van de op drift geraakte terras heeft zich nog niet bij hem gemeld. Het gevaarte is inmiddels wel door een sleepboot naar elders vervoerd. „Het klopt dat het terras is weggehaald op de plek waar ik hem vond, maar ik weet niet of dit de eigenaar was", aldus Hofmans.

Mocht iemand dus een terras missen; hij is terecht en kan worden opgehaald in de regio Spaarndam. Hofmans liet aan NH Nieuws weten dat de eigenaar waarschijnlijk in de buurt van Haarlem moet komen omdat de wind uit het westen komt.

UPDATE 19.35: De eigenaar heeft zich inmiddels gemeld bij de Spaarndammer. Hij is erg blij dat zijn terras terecht is. „Toen zijn vrouw vanochtend de plantjes water wilde geven was de tuin ineens weg en schrokken ze zich een hoedje. Ze gingen er vanuit dat er een terrasrover had toegeslagen", aldus Hofmans. Uiteindelijk bleek niet een terrasrover maar een losgeschoten beugel de oorzaak van de vermissing te zijn. Eind goed, al goed dus!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gevonden: compleet terras met plantjes en tuinstoel
Sluiten