Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 5 mei 2018 / 14:15 uur

Vrouw wil snel bruin worden, maar verandert in Shrek

Het lekkere weer is er weer, dus je kan lekker bruin laten worden in de zon. Sommige mensen willen al gekleurd genieten van de zonnestralen, maar voor Danni Bruce ging dat een beetje verkeerd.

Hulk

De 20-jarige uit Nottingham dacht zich lekker te bruinen, maar dat verliep niet helemaal volgens plan. De Britse is namelijk groen geworden. En niet een beetje ook. Ze zou zo kunnen acteren als de Hulk, Shrek of de Wicked Witch.

Al binnen een paar minuten was ze naar eigen zeggen niet meer te herkennen. Ze werd al snel groen en raar donkerbruin over heel haar lijf. Ook haar hoofd had ze ingesmeerd met het goedje.

Zenuwinzinking

Logischerwijs heeft ze besloten de deur voorlopig niet uit te komen. ,,Ik had een zenuwinzinking. Ik keek in de spiegel en mijn hele borst was groen. Ik sloot me op in mijn kamer en droeg alleen nog maar een capuchon en lange mouwen”, vertelt ze tegen The Daily Mail.

Toch besloot ze om haar foto’s op Facebook te zetten. En leuk detail is ook dat ze een fles heeft waarvan je nog donkerder zou moeten worden. We zijn benieuwd wat dat voor resultaat oplevert.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw wil snel bruin worden, maar verandert in Shrek
Sluiten