Metro
Metro Nieuws 1 mei 2018 / 13:50 uur

Vrouw stopt sambal in andermans vagina: halfjaar cel

Er is vandaag uitspraak gedaan over een vrij bizarre zaak in Zundert (Noord-Brabant): daar werd een plaatsgenoot door twee vrouwen gegijzeld en mishandeld door onder meer sambal in haar vagina te smeren. De vrouw die de actie uitvoerde heeft van de rechtbank in Breda een halfjaar cel gekregen, waarvan de helft voorwaardelijk.

Dit meldt het AD.

Bizarre mishandeling

Hoe de vrouw precies op het idee kwam van de behoorlijk vurige mishandeling? Waarschijnlijk uit wraak, omdat het slachtoffer een relatie had met de man van de oudste verdachte. Ze nodigde de vrouw bij haar thuis uit, waarna de ernstige toetakeling begon. Het slachtoffer werd niet alleen geslagen en beledigd, maar ook haar haar werd afgeknipt, wat zelfs op film werd vastgelegd. En dat is nog niet eens het meest bizarre: ze smeerden daarnaast ook sambal in en rond haar vagina en besloten haar borsten ook vast te leggen. Die foto zouden ze publiceren als ze geen 8.000 euro zouden ontvangen.

Zwakbegaafd en minder toerekeningsvatbaar

De vrouw kreeg een relatief lichte straf, omdat ze zwakbegaafd en minder toerekeningsvatbaar bleek te zijn. Ze had daarnaast niet de leidende rol in de situatie. Wanneer ze dat wel had gehad, had ze 12 maanden cel kunnen krijgen. De andere vrouw bleek in dit misdrijf eerder over de leidende rol te beschikken. Zij moet later nog voor de rechter verschijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw stopt sambal in andermans vagina: halfjaar cel
Sluiten