Johan van Boven
Johan van Boven Nieuws 31 mei 2018 / 11:37 uur

Koning Willem-Alexander scheurt rond op quad

Er wordt vaak enthousiast gereageerd als we op de redactie van Metro foto’s binnen krijgen van de koninklijke familie. Bij het zien van de nieuwste beelden van koning Willem-Alexander was dat nog een tikkeltje erger. In zijn nette pak scheurt hij namelijk rond op een quad.

Het ritje was donderdag onderdeel van zijn bezoek aan het Fieldlap Smartbase van het Commando Landstrijdkrachten (CLAS) in Soesterberg. Minister van Defensie, Ank Bijleveld-Schouten, was ook aanwezig.

„Het Fieldlab Smartbase past in het streven een duurzame en snel inzetbare krijgsmacht te realiseren. Het is een proeftuin waar de landmacht samen met bedrijfsleven, kennisinstituten en hulpverleningsorganisaties experimenteert met innovatieve oplossingen voor vraagstukken die spelen bij militaire operaties”, meldt de website van het koninklijk huis.

Op deze ‘basis van de toekomst’ maakte de koning gretig gebruik van het aanbod een ritje te maken op een hybride quad. Gelukkig was er een fotograaf bij aanwezig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koning Willem-Alexander scheurt rond op quad
Sluiten