Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 11 apr 2018 / 19:46 uur

Zo kom jij ook in het Rijksmuseum

Een museum na sluitingstijd, het heeft altijd iets bijzonders, iets mysterieus. Het Rijksmuseum organiseert een feestje in de avonduren. Speciaal voor de lezers van Metro opent het het museum zodat er kan worden genoten van de tentoonstelling van het jaar: High Society. En hierbij mag een drankje en een dansje natuurlijk niet ontbreken.

De avond staat het museum in het teken van de Rich & Famous. Wie waren deze mensen die zich in de 17e eeuw zo glamoureus lieten portretteren en wat hebben ze te vertellen?

Dat potsierlijk patsen met je vermogen niet alleen van deze tijd is, bewijst deze tentoonstelling. Laat je verwonderen door een uniek kijkje in de luxe keuken van de welgestelden. Flaneren door de straten van Venetië met twee luipaarden? Heel gewoon! Waar is de gouden koets met ingelegde edelstenen? Fijn. Go!

Wil jij op verjaardagen kunnen zeggen: ‘Ik heb in het RIJKS gehangen?’, dan moet je hier absoluut bij zijn. Tijdens deze bijzondere bijeenkomst kan je je ‘op zijn Gouden Eeuws’ laten portretteren door een society fotograaf. En om het af te maken, zijn er natuurlijk passende rekwisieten; zoals diamanten ringen en zijden Hellen van Berkel-sjaals. Als Marten en Oopje hiermee de show stelen, kan jij het ook.

Vandaag schilderen we niet meer een zelfportret, maar maken we een selfie. Toch zal je versteld staan, hoe professioneel je in beeld gebracht kan worden in een professioneel fotoportret. En het enerverende eindresultaat? Dat komt voor even bij het Rijksmuseum aan de muur te hangen. Naderhand mag de foto, in een passe-partout, mee naar huis. Hier krijgt hij vast net zo’n mooi plekje aan de muur als bij ons!

Een avondje High Society in het Rijksmuseum is inclusief: Toegang tot de tentoonstelling van 8 maart t/m 3 juni. Drankje en een dansje onder het genot van live muziek. Experts die je meenemen in het leven van de welgestelden. Een instamatiq-fotobooth on jouw avond op unieke wijze vast te leggen boekingspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo kom jij ook in het Rijksmuseum
Sluiten