Metro
Metro Nieuws 23 apr 2018 / 14:14 uur

Man met negen kinderen blijkt onvruchtbaar

Het huwelijk van een Marokkaanse man uit het plaatstje Sidi Slimane is op een wel heel ongelukkige wijze tot een einde gekomen. Zijn 35-jarige huwelijk met negen kinderen blijkt namelijk gebaseerd op een leugen.

Aandoening

Een bezoekje aan de dokter leerde de man dat hij al zeker vijftig jaar onvruchtbaar is. Volgens de dokter is er bij de man sprake van een spatader in zijn teelballen. Een aandoening die ervoor zorgt dat het bloed terugstroomt naar de balzak, waardoor er een spataderkluwen kunnen ontstaan.

Met als gevolg een hoog oplopende temperatuur in zijn balzak, waardoor zijn zaadcelproductie niet meer op gang kwam. De Belgische krant Het Nieuwsblad schrijft dat de man als gevolg daarvan niet langer vruchtbaar was.

Scheiding

De man heeft inmiddels een echtscheiding aangevraagd. Zijn vrouw hangt een gevangenisstraf van een maand tot een jaar boven het hoofd. Buitenechtelijke relaties zijn in Marokko strafbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man met negen kinderen blijkt onvruchtbaar
Sluiten