Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 15 apr 2018 / 17:04 uur

81-jarige opa van Irissa al een week vermist

De 81-jarige Dirk van den Belt uit Kampen ging zondag 8 april de deur uit voor een wandelingetje. Hij werd voor het laatst gezien op he treinstation in Duivendrecht, verder is er geen enkel spoor van hem.

De politie heeft camerabeelden van meneer Van den Belt op het treinstation in Duivendrecht. Hij zou zondagochtend in Kampen een kaartje hebben gekocht met als eindbestemming Alkmaar. Rond 11.00 uur werd hij voor het laatst gezien op het station in Duivendrecht, meldt Kampenonline.

Nogmaals aandacht voor onderstaande vermissingWe kunnen uw hulp goed gebruiken door het bericht veel te delen op social…

Gepostet von Politie Kampen am Freitag, 13. April 2018

Niets voor opa om zo lang weg te zijn

De eerste dagen wilden de familie geen contact met de media, maar de 22-jarige kleindochter Irissa heeft contact gezocht met landelijke media, in de hoop haar opa te vinden. Volgens Irissa is het niets voor haar opa om alleen met de trein te reizen. Ook heeft hij geen bekenden in Amsterdam.

Irissa laat weten dat het niets voor haar opa is om zo lang van huis te zijn. Vooral haar oma is radeloos, ze slaapt slecht en schrikt van alles wat ze hoort.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
81-jarige opa van Irissa al een week vermist
Sluiten