Bregje Simons
Bregje Simons Nieuws 9 mrt 2018 / 15:31 uur

Geert Wilders bekogeld met ei

Een inwoonster van het Drentse Emmen was het niet zo eens met het bezoek van PVV-leider Geert Wilders en uitte dat op een wel hele aparte manier. Ze besloot Wilders te bekogelen met een rauw ei, maar gooide mis. Het ei mistte de politicus en hij werd meteen uit de menigte weggehaald door zijn beveiliging. Dat meldt Dagblad van het Noorden.

Het ging niet helemaal goed toen Geert Wilders in Emmen was, er werd een ei gegooid waarop direct gereageerd werd.#ei #geertwilders

Gepostet von Emmen112 am Freitag, 9. März 2018

Een woordvoerder van de politie meldt dat het ei volgens getuigen door een jonge vrouw werd gegooid. ,,Agenten hebben een kleine zoektocht gehouden maar haar niet gevonden. We zetten niet in op verdere opsporing”, zegt hij.

Een bijdehante tweet van Wilders kon natuurlijk niet achter blijven:

De PVV-leider was vrijdagmiddag in Emmen omdat dat de enige Drentse gemeente is waar de PVV meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen. Hij was flyers aan het uitdelen en met inwoners aan het praten toen het ei gegooid werd.

Het ei waarmee Wilders werd bekogeld
Het ei waarmee Wilders werd bekogeld. Foto: DvhN

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geert Wilders bekogeld met ei
Sluiten