Bregje Simons
Bregje Simons Nieuws 9 mrt 2018 / 16:25 uur

Tien Britse mannen met elkaar op de vuist in Thalys

Op station Amsterdam Centraal zijn vrijdagmiddag tien Britse mannen opgepakt nadat ze in de Thalys met elkaar op de vuist zijn gegaan. Een grote politiemacht wachtte op de trein van Parijs naar Amsterdam en sloeg de mannen op het station in de boeien. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de knokpartij.

Een deel van het perron werd vrijgemaakt voor de aanhouding. Nadat de trein op het perron tot stilstand kwam, werd er maar één deur geopend zodat de politieagenten de mannen konden oppakken. Of een van de Britten gewond is geraakt en of ze bij elkaar horen, is nog niet bekend. Ook heeft de politie nog niet bekend gemaakt wie er vrijdagmiddag rond 14.00 de vechtpartij gemeld heeft.

Toiletten onbruikbaar

Alle arrestanten worden verdacht van openlijke geweldpleging. Maar naast de ruzie van de mannen, lieten ze een enorme ravage achter in de trein. ,,Ze bleken ook vier toiletten onbruikbaar te hebben gemaakt en de toiletten zaten onder de poep”, zegt een woordvoerder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Tien Britse mannen met elkaar op de vuist in Thalys
Sluiten