Metro
Metro Nieuws 9 mrt 2018 / 09:45 uur

Er komt officieel een spin-off van hitserie Suits

Goed nieuws voor fans van de hitserie Suits: er staat definitief een spin-off op de planning. De reeks zal gaan draaien om advocate Jessica Pearson, gespeeld door Gina Torres. Dat meldt Deadline.

Tóch nog nieuw kijkvoer

Trouwe kijkers van de serie hebben de afgelopen tijd flink wat teleurstellingen moeten verwerken: zo verliet Meghan Markle, die gaat trouwen met de Britse prins Harry, na zeven seizoenen het toneel. Ook Patrick J. Adams pakte zijn biezen.

Gina Torres Ambition GIF by Suits - Find & Share on GIPHY

De producent, USA Networks, besloot ondanks het vertrek van Markle en Adams tóch een achtste seizoen te maken. De spin-off borduurt voort op het plot van het zevende seizoen. Vorig jaar verschenen er al berichten over een spin-off rond Torres, dus het nieuws komt niet (helemaal) uit de lucht gevallen. De manier waarop Gina de zakelijke advocate Jessica Pearson portretteert zou ‘een grote impact achterlaten op fans’, aldus Deadline.

Vervangers

De twee series zullen naast elkaar gaan lopen. Dulé Hill en Katherine Heigl zullen Markle en Adams vervangen in Suits.

Reageer op artikel:
Er komt officieel een spin-off van hitserie Suits
Sluiten