Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 11 feb 2018 / 11:09 uur

Carnaval zorgt voor heerlijke feestbeelden

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag.

Carnaval zorgt voor heerlijke feestbeelden

Carnaval is pas net begonnen, maar nu al zorgt het feest voor een aantal mooie feestbeelden. Het is duidelijk dat de mensen er zin in hebben, want hoewel het feest nog dagen duurt, gaan de mensen nu al helemaal los. Bekijk de beelden en geniet!

De oplossing voor ná carnaval: de ‘katercake’

Maar hoewel het feesten tijdens de carnaval leuk is, kan de tijd net na de carnaval weleens tegenvallen. Door de vele hoeveelheden drank die je dan hoogstwaarschijnlijk op hebt, kamp je na het feest met een enorme kater. Maar vrees niet: met deze ‘katercake’ kom je er wel doorheen. Met kaas, knakworst, ei, spek en nog meer kaas is het de ideale vette hap voor de verschrikkelijke ochtend na carnaval.

Carnavalsontbijt van Betty

Last van een ontzettende kater? Dit anti-katerontbijt van Betty helpt je er zo weer bovenop! 😉 #fijnfisjenie

Gepostet von Omroep Brabant am Sonntag, 11. Februar 2018

Sven Kramer dolblij: goud op de 5000 meter!

Sven Kramer heeft voor de derde keer op rij de 5000 meter op de olympische spelen gewonnen. De Fries vestigde met een tijd van 6.09,76 bovendien een nieuw olympisch record. De 31-jarige Kramer was dan ook dolblij toen het bleek dat hij voor de derde keer het goud in ontvangst mocht nemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Carnaval zorgt voor heerlijke feestbeelden
Sluiten