Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 20 jan 2018 / 08:17 uur

Sushilover in ziekenhuis met lintworm van 1,65 meter

Sushiliefhebbers hier? Ook op de redactie van Metro zijn meerdere sushilovers en die gruwelen bij het verhaal van een Amerikaanse man uit de stad Fresno. Hij klopte kortgeleden aan bij een lokaal ziekenhuis, met in zijn hand een lintworm van 1,65 meter die hij niet veel eerder uit zijn mond getrokken had. De reden? Hoogstwaarschijnlijk zijn liefde voor rauwe zalm gebruikt voor sushi, wat hij iedere dag at.

Zelf uit lichaam getrokken

De man had de lintworm eerder zelf uit zijn lichaam getrokken en rond keukenrol gewikkeld, zo wordt verteld in het radioprogramma This Won’t Hurt a Bit. Daarna haastte hij zich naar de Eerste Hulp, waar hij vroeg om een behandeling vanwege een lintworm. De behandelend arts, Kenny Bahn, was eerst sceptisch, maar geloofde meteen dat het echt om een lintworm ging, toen hij de parasiet die om de keukenrol gedraaid zat zag bewegen, vertelde hij op de radio.

Daar meldde hij ook hoe de man er zelf achter kwam dat hij een lintworm had: „Hij pakt het vast, trekt eraan, en het blijft er maar uitkomen. Hij pakt het op en kijkt ernaar. En wat doet het? Het begint te bewegen."

Voortaan niet meer

Volgens Bahn bleek de oorzaak dat de man aangaf zo’n beetje iedere dag sushi met rauwe zalm te eten. Hij schijnt echter gezegd te hebben dat hij sushi voortaan links zal laten liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sushilover in ziekenhuis met lintworm van 1,65 meter
Sluiten