Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 27 jan 2018 / 11:49 uur

Kijkers vragen om Britt Dekker als tafeldame DWDD

Britt Dekker maakte vrijdagavond indruk als tafeldame bij De Wereld Draait Door. Het AD schrijft dat Dekker aanschoof aan bij Matthijs van Nieuwkerk om te praten over onverantwoordelijke programmamakers.

Echte meisjes in de jungle

Dekker werd uitgenodigd door het programma vanwege de opname van Barbie na overmatig drugsgebruik. Barbie gaf aan jarenlang door RTL te zijn misbruikt. „Zij hebben mijn leven laten ontsporen” zei Barbie onlangs. Dekker deed zeven jaar geleden mee aan Echte meisjes in de jungle en Take me Out. Aan tafel bij van Nieuwkerk mocht Dekker haar mening geven over het vermeende misbruik van de televisiezender.

„Als maker moet je van tevoren verzinnen wat er gaat gebeuren, bijvoorbeeld iemand die gaat janken of helemaal gek wordt” zei Dekker. „Als er niks gebeurt, dan vinden de kijkers het namelijk niet leuk.”

Tafeldame

Hoewel Dekker tijdens het gesprek met van Nieuwkerk heel serieus was, liet ze ook daarna op hilarische wijze van zich horen. Ruben Terlouw was te gast om te praten over zijn programma Door het Hart van China. Voor Dekker reden om te vragen wat er het allerboeiendste aan Chinezen is. „Je ziet ze nooit in Opsporing Verzocht. Je hebt nooit ruzie met een Chinees!”

Veel kijkers lieten na de uitzending op sociale media weten Dekker wel als vaste tafeldame te willen. „Als tafeldame zie ik haar beslist zitten, dan zien we af en toe eens iets onverwachts” aldus een kijker.

https://twitter.com/willewilwel/status/956961161177640961

https://twitter.com/brammetjetv/status/956980745398087686

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kijkers vragen om Britt Dekker als tafeldame DWDD
Sluiten