Metro
Metro Nieuws 3 dec 2017 / 17:05 uur

Twee van drie vermiste vissers gevonden

De reddingsdiensten hebben twee van de drie lichamen gevonden van de vermiste vissers. Dit meldt de Kustwacht. De drie vissers vertrokken zaterdagochtend rond 11:00 in dichte mist, met een 5 meter lange witte vissersboot vanaf Neeltje Jans.

Alarm

Toen het drietal in de avond nog niet was teruggekeerd sloeg de familie alarm. Na een zoektocht werd zondagochtend hun boot gevonden. Het wrak lag op zijn kop aan de Oosterschelde-kant van de Roompotsluis in de Oosterscheldekering.

Het eerste slachtoffer werd aan het begin van de zondagmiddag gevonden. Volgens de Kustwacht blijven eenheden van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) meezoeken naar de laatste vermiste sportvisser.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twee van drie vermiste vissers gevonden
Sluiten