Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 11 dec 2017 / 16:38 uur

Snowfacechallenge: een 3D-afdruk van je gezicht

Spelen in de sneeuw vinden we allemaal leuk, maar Janneke Pouw (14) had er wel heel veel lol in. Ze had namelijk ‘opeens’ zin om haar gezicht in de verse sneeuw te drukken, en maakte hier een foto van. Het resultaat: een perfecte 3D-afdruk van haar gezicht.

https://twitter.com/traantjess/status/939887921968107520

Bijzondere foto’s

Door het lichteffect lijkt het op de foto soms alsof het gezicht uit de sneeuw komt, in plaats van dat het er in gedrukt is. Het resultaat is dan ook verbluffend: „We hebben door de hele buurt afdrukken gemaakt. Maandagochtend moeten er veel mensen verrast zijn met een afdruk op hun motorkap”, zegt Janneke tegen het AD.

Challenge

Janneke plaatste de foto op Twitter, waar het bericht inmiddels meer dan 4700 likes heeft gekregen. Mensen vinden het zó leuk, dat ze massaal dezelfde soort foto’s maken. Janneke heeft het daarom uitgeroepen tot de #snowfacechallenge.

Durf jij de kou te trotseren om ook zo’n foto te maken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Snowfacechallenge: een 3D-afdruk van je gezicht
Sluiten