Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 24 dec 2017 / 12:59 uur

Bestuurder (19) geen rijbewijs, twee 17-jarigen dood

Een Belgische 19-jarige bestuurder reed donderdagavond zonder rijbewijs in Diegem, een plaats net boven Brussel. De bestuurder reed te snel en verloor de controle over het stuur: twee inzittenden van allebei zeventien jaar, zijn om het leven gekomen.

Nat wegdek

De bestuurder raasde over de weg en begon te slippen over het natte wegdek. De auto schoof over de middenberm en knalde tegen een paal. Yasmina, een 17-jarige verpleegkunde-studente, is meteen na het ongeluk overleden. De tweede inzittende heeft eerst nog even in coma gelegen, maar heeft het helaas ook niet gered.

Een enorme klap

„Een enorme klap”, zegt een ooggetuige tegen HLN. „Ik heb meteen de hulpdiensten gebeld, het zag er niet goed uit. Een van de inzittenden was uit de wagen gekatapulteerd, daarna zag ik nog een vrouw op de grond liggen. Van de wagen bleef niets meer over”, gaat de ooggetuige verder. „Het waren zulke jonge mensen.”

Volgens de laatste informatie ligt de bestuurder nog in coma.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bestuurder (19) geen rijbewijs, twee 17-jarigen dood
Sluiten