Zoë Boven
Zoë Boven Nieuws 16 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Wie biedt? Eerste privéauto Max Verstappen te koop

Goed nieuws voor de echte Max Verstappen-fans. De eerste privéauto van de jonge autocoureur wordt vrijdag geveild. Het gaat om een gesigneerde Mercedes Benz C63 S.

„Alles aan deze auto is bijzonder”, zegt Chantal Loverbos van Epic Auctions. Het bedrijf heeft de ‘eer’ de bolide te veilen. „Dit is Verstappen zijn eerste auto. Hij is gesigneerd op de motorafdekking en dashboardinleg. Daarnaast zit alles er natuurlijk op en aan”, vertelt ze aan Metro.

Foto: Epic Auctions

Loverbos, zelf fervent auto-liefhebber, vindt het moeilijk te zeggen wat de Mercedes uit 2013 op gaat brengen. „De geschatte waarde is 130.000 euro. Maar ja, hij is van Max dus we weten het niet.” Het veilingbedrijf kwam de auto op het spoor via ‘een contactpersoon’ van Verstappen.

Niet bieden op Marktplaats

De advertentie voor de Mercedes staat onder andere op Marktplaats. De veiling verloopt echter alleen via het veilingbedrijf dus bieden via de bekende verkoopwebsite heeft geen zin. Bieders worden automatisch doorgestuurd naar het officiële veilighuis.

De bolide wordt op vrijdag 17 november tussen 16.00 en 17.00 uur geveild. Meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Wie biedt? Eerste privéauto Max Verstappen te koop
Sluiten