Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 16 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Rellen in Brussel na oproep Instagram-ster

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van donderdag.

Rellen

In Brussel zijn woensdagmiddag rellen uitgebroken op het Muntplein. Jongeren gooiden met stenen en andere voorwerpen naar de politie. Er zijn zeker 31 mensen opgepakt, melden Belgische media.

Op het plein waren honderden jongeren samengekomen door een oproep van de Franse socialemedia-ster Vargasss92. Hij wilde een middag met zijn fans doorbrengen, was zijn idee. Door de drukte wilde de politie ingrijpen maar daardoor werden de jongeren gewelddadig. Ook Vargasss92 zelf is opgepakt.

Walvis

Op het strand van Ipanema is woensdagmiddag een walvis aangespoeld. Het dier is al een week dood. Toch zwemmen de badgasten van het populaire Braziliaanse strand gewoon lekker door!

Terpstra gepakt door LuckyTV

Erica Terpstra vliegt voor het programma ‘Erica op reis’ naar Vietnam om zich daar te laten onderdompelen in de cultuur. Dat is Sander van der Pavert van LuckyTV ook opgevallen. Voer voor een hilarische aflevering dus!

In de aflevering van LuckyTV vliegt Erica een ‘teringeind’ naar Vietnam en treft daar een grote ‘teringzooi’ aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rellen in Brussel na oproep Instagram-ster
Sluiten