Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 16 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Broederliefde komt deze maand nog met nieuw album

Goed nieuws voor de fans van Broederliefde: het vijftal komt nog voor het einde van de maand met een gloednieuw album. We Moeten Door wordt op 24 november uitgebracht.

Een voorproefje van het album verscheen woensdag al op YouTube. De clip van de track Officieel ging online en is inmiddels al meer dan 280.000 keer bekeken.

Broederliefde, bestaande uit Sjaf, Mella, Jerr, Edson en Emms gaan als een speer. Hun concerten verkopen standaard uit. Afgelopen zomer stond het vijftal onder andere op grote podia als die van Appelsap, Lowlands, Paaspop en Pukkelpop. Daarnaast wisten ze het Sparta Stadion uit te verkopen met hun eigen concert Broederliefde & Friends in het Kasteel. Vanwege dat grote succes wordt er op 2 juni 2018 wederom een concert van Broederliefde in het stadion gegeven.

Records

De tracks van Broederliefde die tot op heden uit zijn gebracht hebben stuk voor stuk minimaal een platina status bereikt. Met hun platina album Hard Work Pays Off 2 stonden de mannen veertien weken op de eerste positie in de GfK Album top 100. Daarmee ging een dertien jaar oud record van Frans Bauer verloren. In 2016 was Broederliefde de meest gestreamde artiest van Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Broederliefde komt deze maand nog met nieuw album
Sluiten