Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 14 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Speler scoort touchdown uren na overlijden zoon

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag.

Kippenvel

Tijdens een American footballwedstrijd tussen de 49-ers en de Giants deed zich een indrukwekkend moment voor. Speler Marquise Goodwin scoorde, enkele uren nadat hij en zijn vrouw hun te vroeg geboren zoon verloren, een touchdown. Op het moment dat hij de achterlijn passeert, blaast hij een kus naar de hemel, valt op zijn knieën en slaat een kruis. Zijn teamgenoten weten niet van het drama dat zich die ochtend voor heeft gedaan. Goodwin en zijn vrouw Morgan verloren in de vroege ochtend hun zoon aan de gevolgen van zwangerschapscomplicaties.

He’s back

Freek Vonk is terug bij LuckyTV. En hoe! De enthousiaste presentator is nog steeds zeer geliefd bij LuckyTV-koning Sander van der Pavert. En eerlijk is eerlijk, de video’s zijn ook elke keer weer genieten geblazen.

Gelukkig denkt Freek daar precies hetzelfde over:

Papa kan niet vangen

Een hilarische en heel lieve video gaat nu helemaal viral. In de video zien we een baby die steeds opnieuw een fles babyvoeding van haar tafeltje gooit. Papa doet vervolgens net alsof hij de fles niet kan vangen, tot grote vreugde van de kleine baby.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Speler scoort touchdown uren na overlijden zoon
Sluiten