Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 21 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Man (94) overlijdt twee maanden na zijn pensioen

Reg Buttress vierde in september zijn 94e verjaardag. En hoe wij het misschien een uitdaging vinden om tot ons 67e te werken, vond Reg dat het op zijn 94e wel een mooie leeftijd was om te pensioneren. Helaas is hij nu, twee maanden nadat hij gestopt is met werken, overleden.

Fantastische man

Dit bevestigd zijn kleinzoon op Twitter. Hij zegt: „Bedankt voor alle lieve berichten die we hebben gekregen. Reg was een fantastische man en een grote inspiratie. Het leven zal niet hetzelfde zijn zonder hem. Gelukkig hebben we ontelbare herinneringen aan hem."

Winkelmedewerker

Reb Buttress werkte als winkelmedewerker in een plaatselijke supermarkt in Cwmbran, Engeland. Toen hij 59 jaar was, begon hij daar met werken. Eerder is hij op 65-jarige leeftijd met pensioen gegaan, maar hij heeft toen gevraagd of hij weer terug mocht komen: hij verveelde zich namelijk ontzettend.

In de supermarkt heeft hij verschillende taken uitgevoerd, aldus BBC News. Van vakkenvullen, tot stickeren tot aan het begroeten van klanten. Van zijn laatste werkdag is een filmpje gemaakt.

https://twitter.com/captsmith10/status/932990778883870721

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.