Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 21 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Belg speelt Candy Crush uit na 3 jaar en 2000 levels

Het verslavende Candy Crush: hoogstwaarschijnlijk heb je dit zelf ook gespeeld, maar grote kans dat je het allang hebt opgegeven. Dit geldt echter niet voor de 23-jarige Belgische Romuald. Hij heeft het spel na drie jaar en 2000 levels uitgespeeld.

Tien uur per dag

„Ik speelde soms wel tien uur op een dag”, zegt Romuald tegen RTL. Hij is drie jaar geleden begonnen, en nooit meer opgehouden. Het spel werd een onderdeel van zijn dagelijks leven. „Andere mensen kijken Facebook als ze niets te doen hebben, ik speelde Candy Crush.” Romuald werkte verder wel gewoon, als verpleger.

Romuald was blij en verdrietig tegelijkertijd toen hij erachter kwam dat het spel dan definitief uitgespeeld was. Maar andere spelers, die ook ontzettend fanatiek zijn, hebben al contact met hem gelegd. Als hij in zou loggen via Facebook, zijn er volgens hen nog veel meer levels. Er is namelijk een speler die zich al in level 2911 bevindt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.