Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 3 okt 2017 / 14:37 uur

Spookhuis te eng: vrouw naar ziekenhuis gebracht

Een nieuw spookhuis in Utrecht opende maandagavond zijn deuren. Dit ging echter niet zonder slag of stoot: vijf mensen kwamen hyperventilerend naar buiten en één vrouw werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.

Veel te eng

Bij de EHBO bleek de vrouw het nog steeds zo eng te vinden dat de hulpverleners voor de zekerheid besloten een ambulance te bellen. De manager van het Spookhuis, Rene van Os, heeft inmiddels tegenover de lokale nieuwssite duic.nl bevestigd dat de vrouw in orde is.

Grootste spookhuis van Nederland

Het grootste spookhuis van Nederland is 2400 vierkante meter en bestaat uit twee verdiepingen. Er zijn 40 acteurs ingehuurd die uit alle hoeken en gaten springen om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

Het spookhuis geeft aan dat er voldoende maatregelen zijn getroffen om de veiligheid van de bezoekers te garanderen en ongelukken te voorkomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spookhuis te eng: vrouw naar ziekenhuis gebracht
Sluiten