Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 26 okt 2017 / 20:32 uur

Peuter verbergt zeer goor geheim

Peuters zijn onvoorspelbaar en inventief, dat weten vele ouders maar al te goed. Deze les leerden de 21-jarige Phoebe Bartlett en haar moeder op een bijzonder ranzige wijze. Nadat de moeder klaagde over een vieze lucht in huis ging ze op onderzoek uit. Waarschijnlijk had de hond ergens een plasje gedaan waar het niet hoorde.

Nadat ze haar 3-jarige zoontje Freddie vroeg of er ergens ‘pipi’ was, ontdekte ze de bron. De peuter onthulde een groot geheim toen hij de lade van een nachtkastje opende. In deze lade lag een grote hoeveelheid urine en een leeg pakje Caprisun.

Het artikel gaat onder de tweet verder. 

Het verhaal ging viraal

Barlett maakte een foto van de plas delict en plaatste deze op Twitter. „Toen hij de lade opende schrok mijn moeder zich een hoedje. Ze vroeg mijn broertje meteen: ‘Heb jij dit gedaan?’ Nadat hij de hond probeerde te beschuldigen, kwam de aap uit de mouw en bekende hij zijn opmerkelijke plasgedrag. Honden kunnen immers geen lades openen, dus het was meteen duidelijk.” liet de zus van de dader aan Buzzfeed weten.

Boos waren Phoebe Barlett en haar moeder niet op de kleine Freddie. „Hij is nog maar 3 jaar oud en had waarschijnlijk geen zin om naar het toilet te gaan toen hij op het bed met de tablet aan het spelen was." Waarschijnlijk hebben ze de kleine wel dringend verzocht om zijn behoefte voortaan op het toilet te doen.

De gewraakte lade en het lege pakje Caprisun werden na deze opzienbarende ontdekking meteen weggegooid. De foto van de huilende Freddie en zijn plasje is inmiddels 160.000 keer geliket op Twitter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Peuter verbergt zeer goor geheim
Sluiten