Metro
Metro Nieuws 26 okt 2017 / 17:30 uur

Amerikaan spankt politiepaard

Casey Waldner is er op hardhandige wijze achtergekomen dat het spanken van een politiepaard kan resulteren in een arrestatie. De 29-jarige inwoner van Florida besloop een aantal dagen geleden politiepaard Izzy en gaf deze een ferme pets op de derrière.

Het paard, dat al vijf jaar trouwe dienst deed bij de politie van Orlando, schrok hiervan en raakte kort in paniek. Deze bizarre actie werd door de NewYork Post wereldkundig gemaakt. Na het incident zette de dader het op een lopen.

Artikel gaat onder de afbeelding verder. 

Mugshot van de verdachte ©Orlando Police Departement
Mugshot van de verdachte ©Orlando Police Departement

In galop er vandoor

Lang duurde de vlucht van Waldner niet, andere agenten waren snel ter plaatse om hem in de kraag te vatten. Na een drugstest bleek dat de paardenspanker onder invloed was van cocaïne, ook bleek hij het witte poeder op zak te hebben.

Izzy het paard kwam met de schrik vrij en hoefde niet naar de dierenarts. De verdachte is drugsbezit en dierenmishandeling ten laste gelegd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amerikaan spankt politiepaard
Sluiten