Metro
Metro Nieuws 26 sep 2017 / 11:27 uur

Vind de gouden coupon en win een stedentrip

Daar is ‘ie weer: Metro’s gouden coupon ligt ergens op een treinstation in Nederland! Eerder maakten we Reinout uit Zoetermeer en Jasmine uit Den Haag blij, vandaag kan jij de gelukkige couponvinder zijn. Zodra je in de buurt komt van het juiste station, sturen we je via de Metro-app een bericht en verschijnt de coupon in je wallet. Om 13 uur geven wij je via de coupon instructies hoe jij de stedentrip naar Barcelona, mede mogelijk gemaakt door VakantieVeilingen en Transavia, kunt winnen!

COOL, ZEG ME WAT IK MOET DOEN

Stap 1: Download de Metro-app in de Google Play of App store (tenzij je ‘m natuurlijk al hebt!)

Stap 2: Zorg dat je push notificaties én locatievoorziening aan staan in de Metro-app.

Stap 3: Maak een profiel aan in de app!

Stap 4: Zorg dat je op het juiste station bent. Je ontvangt dan de Gouden coupon waarin we om 13 uur laten weten hoe je de stedentrip kunt winnen.

KOMT ER NOG EEN HINT, OF..?

Omdat we natuurlijk niet van je verwachten dat je nu als een malle je hele OV-budget voor het komende jaar erdoorheen jast, helpen we je graag een stukje op weg met deze hint:

Anderen helpen kan natuurlijk ook: tweet, post, share op je socials met #goudencoupon en help je mede-Metro-lezers aan deze verrassing!

Was je om wel op het juiste station, maar was je net niet snel genoeg? Niet getreurd. We gaan nog veel vaker een Gouden Coupon in Nederland verstoppen, dus houd Metro in de gaten voor hints!

DE GOUDEN COUPON

Wat je kan winnen? Een stedentrip naar Barcelona, mede mogelijk gemaakt door VakantieVeilingen en Transavia.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vind de gouden coupon en win een stedentrip
Sluiten