Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 19 sep 2017 / 11:50 uur

Tempel van 2 miljoen kilo wordt 30 meter verplaatst

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag 19 september.

Zo hard gaat orkaan Maria tekeer

De vierde grote orkaan van dit jaar heeft het kleine eilandje Dominica op volle kracht geraakt. Orkaan Maria zit in de vijfde en zwaarste categorie en bereikte maandagmorgen rond 4.00 uur het eiland. Op het eiland wonen zo’n 70.000 mensen en het is nog niet bekend hoe groot de schade is. De orkaan trekt dinsdag verder naar de Britse Maagdeneilanden en Puerto Rico.

https://www.youtube.com/watch?v=7u_EqMh2ORA

Artiest maakt tekeningen van woorden

Dit is nou wat we noemen een creatieve tekstschrijver. De kunstenaar begint met het schrijven van een woord, maar weet er vervolgens keer op keer een passende tekening bij te verzinnen. Kijk zelf maar!

Artist turns words to drawings by Jonathanstephenharris

Gepostet von Bored Panda am Montag, 18. September 2017

Chinese Tempel van 2.000.000 wordt 30 meter verplaatst

Dagelijks bezoeken zo’n 100.000 mensen de eeuwenoude boeddishtische Jade Buddha Tempel in het centrum van Shanghai. Maar met de aanhoudende drukte liep het gevaar op brand en andere incidenten op. De oplossing? De tempel die zo’n 2 miljoen kilo weegt werd 30 meter verplaatst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tempel van 2 miljoen kilo wordt 30 meter verplaatst
Sluiten