Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 15 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Model Sophia heeft een unibrow en is er trots op!

Zelf bepalen hoe je eruit ziet: model Sophia Hadjipanteli heeft maling aan de mening van anderen. Zij vindt haar gezicht mooier met unibrow, dus heeft ze er ook een. You go girl!

Mooier gezicht

Sophia vindt dat haar gezicht beter uitkomt met deze wenkbrauwen. Ze verft ze dan ook nog eens donkerder zodat ze nog meer naar voren komen. Met haar eyecatcher wilt ze ook een boodschap overbrengen: „Met zijn allen moeten we gewoon lekker doen wat we willen."

#UnibrowMovement

Op Instagram heeft ze de hashtag #UnibrowMovement in het leven geroepen. „Het gaat over meer dan alleen wenkbrauwen. Als je iets aan jezelf mooi vindt, maar dit niet maatschappelijk geaccepteerd wordt, laat dan gewoon zien dat je niet gaat veranderen voor anderen", vertelt Sophia op Instagram.

Tegen Harpers Bazaar zegt Sophia: „Wie vertelt mij dat ik mijn wenkbrauwen moet epileren en met een potloodje moet inkleuren? Wie zegt dat dát mooi is, en niet dit? Het gaat er toch om wat je zelf mooi vindt?”. En geef haar eens ongelijk. We kunnen nog wel het een en ander van haar leren, wat een baas!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.