Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 7 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Relatie geen reden om te minderen met tinderen

De complete vrijheid op het gebied van seks is anno 2017 nog nooit zo groot geweest. Je hoeft maar één keer naar rechts te swipen op je smartphone en je kunt meteen met de eerste, beste bierbuik het bed delen. En heb je een relatie? Dat hoeft dan helemaal niet zoveel te zeggen.

Tinder ligt nog steeds op de loer

35% van de jongeren die in een relatie zitten, zijn nog steeds actief op datingapps als Tinder, meldt Metro.co.uk. Dit blijkt uit onderzoek uit 2100 Britse millennials. Het gaat hierbij om 46% van de jongens en 21% van de meisjes.

35% van de jongeren in een relatie gebruikt nog steeds Tinder. Foto: Giphy

Waarom doen we dit?

De jongens die actief zijn op Tinder gaven als voornaamste reden aan dit te doen uit verveling én omdat het seksleven met hun partner een beetje te wensen overlaat. Tipje van de sluier: misschien een beter plan om iets meer aandacht aan je eigen liefje te besteden, dan een dude of chick waar je waarschijnlijk toch spijt van gaat krijgen.

Dus check vanavond nog snel even de telefoon van je wederhelft, om er zeker van te zijn dat jij de enige bent die bij hem of haar tussen de lakens ligt. Je zou natuurlijk tevens een open relatie kunnen overwegen mocht dit jouw kopje thee zijn.

https://twitter.com/trekinbami/status/890542541816422400

https://twitter.com/JSN030/status/412719299611332608

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.