Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Nieuws 26 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Auto met ‘I love ketamine’ erop ligt vol met drugs

Sommige dingen zijn zo overduidelijk dat ze niet meer opvallen. Wellicht was dat ook de tactiek van de man die zondagnacht in Geertruigenberg in Brabant werd aangehouden. Op de achterruit van zijn auto stond ‘I love ketamine’. En jawel, in de auto lag inderdaad iets meer drugs dan toegestaan.

De politie trof naast de verwachte ketamine ook een grote lading xtc-pillen aan. Nadat de politie de stickers op de auto had gezien, besloten de agenten toch even poolshoogte te nemen om vervolgens de verzameling geestverruimende middelen aan te treffen.

Driehonderd pillen

Erg moeilijk werd het de agenten niet gemaakt: toen de bestuurder geconfronteerd werd met zijn stickers, gaf hij al direct vier zakjes met wit poeder aan de agenten, weet Omroep Brabant. Er moet nog onderzocht worden wat het witte poeder precies is, maar de politie vermoedt dat het om de liefhebberij van de ketaminelover gaat.

https://www.instagram.com/p/BZeL5ZXnaDp/

Toch besloten de agenten nog even verder te kijken in de wagen van de man. Daar werd nog veel meer drugs aangetroffen: de man was bezig zo’n 300 xtc-pillen te verschepen. De politie vermoedt dat de man drugsdealer is en heeft de zaak overgedragen aan de recherche. Het huis van de man is ook doorzocht, wat daar is gevonden houdt de politie nog even voor zichzelf.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.