Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Nieuws 6 jul 2017 / 16:37 uur

TV-avond: Olcay Gulsen wordt een bitch genoemd

Of er nog iets op tv is deze donderdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste of apartste programma’s die je zeker moet gaan zien. Of later terugkijken natuurlijk.

Olcay als stand-up comedian

„Mensen vinden mij altijd een bitch!” Olcay Gulsen legt dat als eenmalige grappenmaker uit in Celebrity Stand-Up. De modeontwerpster en zakenvrouw durfde de stap op het podium te maken, net als de Belgische singer-songwriter Gene Thomas.

Waar en wanneer: 22.00 uur op Comedy Central.

80-jarigen beëindigen wereldreis

Heerlijk, dat kijken naar de ouderen onder ons die de wereld overtrekken. Zij deden dat met ex-judoka en tv-man Dennis van der Geest. Gemiddeld zagen ruim 700.000 de reisfratsen van de – met eerbied – oudjes. De Wereld Rond met 80-jarigen is toe aan de laatste aflevering.

Waar en wanneer: 21.30 uur op SBS 6

Vallen op weelderige vormen

De filmtip van deze donderdag: Alleen Maar Nette Mensen. In deze komedie speelt Géza Weisz Amsterdammer David, die valt op donkere vrouwen met weelderige vormen. In de Bijlmer gaat hij op zoek en daar ontmoet hij Surinaamse Rowanda (Imanuelle Grives). Alleen Maar Nette Mensen is gebaseerd op de bestseller van Robert Vuijsje.

Waar en wanneer: 20.35 uur op NPO 3

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TV-avond: Olcay Gulsen wordt een bitch genoemd
Sluiten