Tjerk de Vries
Tjerk de Vries Nieuws 18 okt 2016 / 15:29 uur

Goed nieuws ouders! Offline kinderfilms in vliegtuig

Vliegen met kleine kinderen is een avontuur op zich. Menig vader en moeder zal beamen dat een kind bezighouden in de lucht een van de grootste uitdagingen van de vakantie is.

Maar er is goed nieuws! Nog voor het einde van dit jaar maakt Videoland het mogelijk om series en films op je smartphone of tablet te bekijken zonder internetverbinding. Dus in de auto, bus, trein of vliegtuig, maar ook op iedere gewenste buitenlocatie.

Geen limiet

De functie kent geen downloadlimiet. Je downloadt zoveel series en films als dat de opslag van jouw apparaat aankan. Een beroep doen op je databundel om de series en films onderweg te bekijken, is dus straks verleden tijd.

Kinderen kunnen onder meer naar Woezel en Pip, Brandweerman Sam, Buurman en Buurman, K3 en Bumba kijken.

Volwassenen

En als het kroost rustig al duimend naar de tablet zit te staren, heb je als ouder dus eindelijk tijd om ook achterover te leunen. Videoland heeft naast kinderfilms ook (inter)nationale series, films, documentaires, en cabaret voor volwassenen offline beschikbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Goed nieuws ouders! Offline kinderfilms in vliegtuig
Sluiten