Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 18 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Anouk neemt voor een dag Coen & Sander Show over

Coen en Sander krijgen een verrassende derde sidekick op woensdag 26 oktober: zangeres Anouk schuift eenmalig aan als hoofdredacteur van De Coen & Sander Show op Radio 538. Dat liet de radiozender dinsdag aan het grote publiek weten.

De Coen & Sander Show wordt op de 26e eenmalig omgetoverd tot de Coen, Sander en Anouk Show. Anouk is een volledig uur als gasthoofdredacteur én copresentator te gast bij het radioprogramma en bepaalt daarmee de muzikale invulling van de show en de onderwerpen die aan bod gaan komen.

„Wij luisteren allemaal naar Anouk, maar waar luistert Anouk zelf naar?”, vraagt een enthousiaste Coen Swijnenberg zich af over zijn kersverse collega voor een dag. „Daar ben ik ontzettend benieuwd naar. En zeg nou zelf: wie wil er geen radio maken met Anouk?”

De Coen & Sander Show is iedere dag op Radio 538 te luisteren van 16.00 tot 19.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.