Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 25 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Vrouw verslonden door Siberische tijger in park

Een vrouw van middelbare leeftijd is in een Chinees safaripark verslonden door een Siberische tijger. Een andere vrouw raakte zwaargewond. De twee waren, ondanks herhaaldelijke waarschuwingen, uit de auto geklommen vanwege een ruzie in de auto waarin ze zaten.

Conflict

De vrouwen waren op safari in het Badaling Wildlife Park en waren herhaaldelijk gewaarschuwd om het voertuig niet te verlaten, zo schrijft Daily Mail. Een aanwezige man en de jongste vrouw zouden tijdens de safari in een conflict verwikkelt zijn geraakt, waardoor de jongste vrouw het voertuig uit wilde stappen. De oudere vrouw liep om die reden achter de andere vrouw aan het park in.

Siberische tijger

Het moment dat de twee vrouwen het park betraden, werden zij beide meteen aangevallen door de Siberische tijger. Het personeel van het safaripark moest ingrijpen om de vrouwen te kunnen redden en zo weer de auto in te kunnen tillen. De jongste vrouw bleek zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. De oudste vrouw was inmiddels al zo verslonden door de tijger dat ze niet meer gered kon worden.

Het is niet de eerste keer dat de tijgers in het park een mens verorberen. Twee jaar geleden kwam er ook al een werknemer om het leven toen hij werd aangevallen door twee van de tijgers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.