Metro
Metro Nieuws 11 jul 2016 / 13:55 uur

Hoofdprijs Staatsloterij valt in provincie Groningen

En dan ben je zomaar 26,1 miljoen rijker! De gelukkige winnaar van de hoofdprijs van de Staatsloterij is verkocht in de provincie Groningen. De prijs van de Oudejaarstrekking was de grootste uit de geschiedenis van de loterij.

Jackpot

De afgelopen zes keren viel de jackpot van de Staatsloterij niet, waardoor het tot een enorm bedrag opliep. De winnaar van de prijs wordt niet bekend gemaakt, liet prijswinnaar begeleider Arjan van ’t Veer weten. Hij hoopt hem of haar binnenkort wel persoonlijk te mogen feliciteren.

Belastingvrij

De Jackpotmachine bepaalt zelf of de jackpot wordt uitgekeerd doormiddel van zes blauwe en één oranje bal. Alleen als de oranje bal getrokken wordt, valt de jackpot. Afgelopen zondag was dit het geval. De jackpot van de Staatsloterij wordt belastingvrij uitgekeerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoofdprijs Staatsloterij valt in provincie Groningen
Sluiten