Daisy Heyer
Daisy Heyer Tech 11 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Militair vangt eerste Pokémon, daagt IS uit

Nog geen week geleden wist niemand waar het over ging, nu gaat er geen uur voorbij zonder dat er iets over het spelletje Pokémon GO voorbijkomt op social media. Donderdag blijkt dat ook het Amerikaanse leger in Irak graag een ‘virtueel’ potje meevecht.

Zo ook de Amerikaanse Louis Park, die vrijwillig meevecht met de Koerdische strijders in Irak. Hij downloadde het Pokémon spelletje en ving afgelopen donderdag zijn allereerste Pokémon, de schattige Squirtle. Hij deelde een kiekje van zijn vangst op Facebook, inclusief een onderschrift waarin hij IS uitdaagt tot een Pokémongevecht: „Heb net mijn eerste Pokémon gevangen bij de Mosul frontlinie bij Teleskuf. IS, ik daag jullie uit voor een Pokémongevecht. Mortierwapens zijn voor watjes.”

https://www.facebook.com/louis.park.739/posts/1066442693403984

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.