Ruben Eg
Ruben Eg Nieuws 16 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

NS-klantenservice nu 24 uur per dag bereikbaar

Treinreizigers die vragen of klachten hebben over hun reis bij NS, kunnen vanaf april de hele dag terecht bij de klantenservice van de vervoerder. Dat besloot NS donderdag. Tot dan toe sloot de klantenservice van NS op werkdagen om 22.00 uur. In het weekend konden klanten na 17 uur niet meer bellen of chatten met NS.

Lees ook: NS twittert vanaf zondag tot elf uur ’s avonds

Onlangs besloot NS ook al om in het weekend langer vragen van klanten te beantwoorden via Twitter. Het webcareteam is sindsdien op werkdagen tot 23.00 uur actief, in plaats van tot 20.00 uur. Op zaterdag werden vanaf 17.00 uur geen vragen meer van reizigers beantwoord, en op zondag helemaal niet. Dit duurt nu ook tot 23.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.