Metro
Metro Radio & tv 29 mei 2020 / 15:25 uur

Acteur Barry Atsma in been gestoken tijdens tv-opnames

Acteur Barry Atsma is tijdens de opnames van een Duitse serie in zijn been gestoken met een mes. De tegenspeelster van Atsma deed dat terwijl de twee een scène aan het filmen waren.

Atsma laat op Instagram weten dat het goed met hem gaat en dat het om een ongeluk gaat. „Tijdens het filmen van een gewelddadige scene, stak mijn lieve en zeer gewaardeerde collega per ongeluk met een mes in mijn been.”

De acteur denkt dat het door de adrenaline van zijn collega kwam. Daardoor stak zijn hem écht in zijn been, in plaats van nep.

Door het coronavirus was er een medisch team aanwezig op de set van de serie. Daardoor kon Atsma direct behandeld worden aan zijn been.

De scene uit de serie Du sollst nicht lügen zou gaan over een verkrachting na een date. De opnames waren onlangs weer hervat, nadat het coronavirus eerder roet in het eten gooide.

Atsma plaatste eerder een foto op Instagram waarop zijn outfit tijdens het opnemen te zien is. Inclusief mondkapje.

De „meest gewilde man van Nederland” kan gelukkig nog wel lachen om het incident. In zijn bericht op Instagram sluit hij af met de hashtag:#justanotherdayattheoffice.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Acteur Barry Atsma in been gestoken tijdens tv-opnames
Sluiten