Metro
Metro Radio & tv 29 mei 2020 / 15:25 uur

Acteur Barry Atsma in been gestoken tijdens tv-opnames

Acteur Barry Atsma is tijdens de opnames van een Duitse serie in zijn been gestoken met een mes. De tegenspeelster van Atsma deed dat terwijl de twee een scène aan het filmen waren.

Atsma laat op Instagram weten dat het goed met hem gaat en dat het om een ongeluk gaat. „Tijdens het filmen van een gewelddadige scene, stak mijn lieve en zeer gewaardeerde collega per ongeluk met een mes in mijn been.”

De acteur denkt dat het door de adrenaline van zijn collega kwam. Daardoor stak zijn hem écht in zijn been, in plaats van nep.

View this post on Instagram

Manchmal wird die Schauspielerei einfach etwas zu real😱🩸. Während einer gewalttätigen Szene sticht mich mein (sehr lieber) Kollege versehentlich real ins Bein (hello Adrenalin😁💥). Glücklicherweise (wegen der Corona-Maßnahmen) war eine Krankenschwester am Set und die Wunde konnte während einer köstlichen Tasse Kaffee geklebt werden 🤕😅🎥.———————— Sometimes acting just gets a bit too real😱🩸. During take 1 of a violent scene, my (very dear and sweet) colleague accidentally stabs me in the leg for real (hello adrenaline😁💥). Fortunately (because of the Corona measures) a nurse was on set and the wound could be taken care of during a delicious cup of coffee 🤕😅🎥#justanotherdayattheoffice #whenactinggetsreal #dusollstnichtlügen @sat.1

A post shared by Barry Atsma (@barry_atsma) on

Door het coronavirus was er een medisch team aanwezig op de set van de serie. Daardoor kon Atsma direct behandeld worden aan zijn been.

De scene uit de serie Du sollst nicht lügen zou gaan over een verkrachting na een date. De opnames waren onlangs weer hervat, nadat het coronavirus eerder roet in het eten gooide.

Atsma plaatste eerder een foto op Instagram waarop zijn outfit tijdens het opnemen te zien is. Inclusief mondkapje.

View this post on Instagram

Dresscode ✅‘Arbeitsbescheinigung für Berufspendler‘✅ Unterwegs nach Hamburg für den Dreh von ‚Du sollst nicht lügen‘ @sat.1 . Wir dürfen wieder😀🤘🕺🏼🎬🎥

A post shared by Barry Atsma (@barry_atsma) on

De „meest gewilde man van Nederland” kan gelukkig nog wel lachen om het incident. In zijn bericht op Instagram sluit hij af met de hashtag:#justanotherdayattheoffice.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Acteur Barry Atsma in been gestoken tijdens tv-opnames
Sluiten