Richard Otto
Richard Otto Podcasts 6 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn de 5 podcast-tips van… Frans Hoeijmans

Podcasts zijn er te kust en te keur. Om je wegwijs te maken, laat mediaplatform Spreekbuis.nl wekelijks een mediapersoon zijn of haar favorieten selecteren. Met vandaag: de vijf favorieten van Frans Hoeijmans.

Frans is manager van de klantenservice van streamingsdienst NLZIET en vader van 3 kinderen. Tussendoor luister hij graag een podcast of zet hij er één aan voor de kinderen.

De favoriete podcasts van Frans Hoeijmans:

1. Peptalk

PepTalk is de podcast van Pepijn Schoneveld waarin hij de grote en kleine vragen des levens stelt. Elke aflevering gaat hij samen met een gast op zoek naar het antwoord op een persoonlijke vraag.

2. Verborgen verhalen

Pascal van Hulst reist naar alle uithoeken van Nederland, op zoek naar mysteries: raadselachtige natuurverschijnselen, lokale legendes en oude mythes.

3. Ririro Sprookjes en kinderverhalen

De leukste sprookjes, fabels en kinderverhalen ter wereld. Beluister bekende sprookjes van Grimm en Andersen of onze onbekende sprookjes van over de hele wereld.

4. Hoe ben je zo

Dit is anti-zelfverbeteringspodcast waar je wél een leuker mens van wordt.

5. VI ZSM

In VI ZSM praten we je elke werkdag zo snel mogelijk bij over het voetbalnieuws. Wat is er gisteren gebeurd? Waar moet je vandaag op letten? Je hoort het in VI ZSM!

De podcast-tips van vorige week

Ook vorige week tipte een mediapersoon een aantal podcasts, die keer was de beurt aan Max Tiel. Lees zijn tips hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.