Richard Otto
Richard Otto Podcasts 29 okt 2020 / 07:00 uur

Ken je deze podcast al? #50 Films

Met duizenden verschillende podcasts, is het soms moeilijk kiezen. Ter inspiratie maakt Richard Otto van mediaplatform Spreekbuis.nl wekelijks een selectie met luistertips. Met deze keer: een selectie van podcasts over films. 

1. Wat Flix Je Me Nu

Wat Flix Je Me Nu is een podcast over alles streaming. ‘Streamusketeers’ Rob Stenders, Heleen de Geest, Ferry van Beek en Sander Kerklaan de laatste nieuwe films die je thuis kan streamen. Elke aflevering hoor je van een BN’er (Bekende Netflixer) welke serie(s) hij/zij bingewatcht.

2. Movie Insiders

Filmfanaten John de Jong en Gudo Tienhooven zijn al meer tien jaar actief  met hun podcast Movie Insiders. Twee keer per maand komen zij bij elkaar om de laatste films en het filmnieuws te bespreken.

3. Cinema Coda

Een podcast gehost door filmmaker en -fanaat Douglas Pluylaar die voor elke aflevering samen met een collega uit de filmwereld een film kijkt en direct na de aftiteling daarover met hem of haar discussieert.

4. Radio Cinema

In de filmpodcast Radio Cinema gaat Pieter van der Wielen samen met filmjournalist Maartje Willems iedere week in gesprek over de laatste films.

 

5. ’t Filmhuis podcast

‘t Filmhuis is een podcast waarin behapbaar wordt besproken wat een film maakt of breekt. Daarnaast gooien makers vooral met ongezouten meningen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ken je deze podcast al? #50 Films
Sluiten