Metro
Metro Binnenland 29 okt 2020 / 06:39 uur

Vermiste Celine (15) ongedeerd gevonden: ‘Ouders zijn zielsgelukkig’

De 15-jarige Celine uit het Brabantse Berghem is weer terecht. Ze was sinds vrijdag vermist, maar gisteravond laat is ze ongedeerd teruggevonden. Dat laat de politie Oost-Brabant weten op Twitter. Een verdachte is aangehouden in verband met de vermissing, meldt de politie.

Mogelijk in levensgevaar

Gisteren werd een Amber Alert uitgegeven voor de vermissing van Celine. Het meisje was mogelijk in levensgevaar en in „zorgwekkend gezelschap”, meldde de politie. Vrijdag zou ze door een onbekende man zijn opgepikt, dichtbij haar woning. Daarna reden de twee weg.

Waar en hoe Celine is gevonden, is niet bekendgemaakt. Ook over de aangehouden verdachte is geen verdere informatie naar buiten gebracht. De politie laat weten dat „nadere info” over de zaak hoogstwaarschijnlijk vandaag volgt.

‘Enorm blij’

Nadat het meisje gevonden was, kwam de familie haar ophalen. Dat liet hun woordvoerder Jeroen Baardemans weten. „Ze zijn enorm blij, zielsgelukkig, opgelucht, alles wat je maar kunt bedenken, dat Celine veilig en in goede gezondheid is aangetroffen en dat ze weer met haar herenigd kunnen worden.”

Over details van wat er is gebeurd zegt Baardemans geen uitspraken te kunnen doen. Hetzelfde geldt over de verdachte. „Dat zijn echt zaken die verder uit het politieonderzoek moeten komen. Dat is voor de familie nu ook van later zorg.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vermiste Celine (15) ongedeerd gevonden: ‘Ouders zijn zielsgelukkig’
Sluiten