Richard Otto
Richard Otto Podcasts 23 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Ken je deze podcasts al? #23 Food

Eten speelt een belangrijke rol in ons leven. Geen wonder dat er daarom ook heel veel podcasts over te vinden zijn. Richard Otto van mediaplatform Spreekbuis.nl selecteerde er vijf.

Samen Eten

In iedere podcastaflevering van Samen Eten kookt Francesca van Berk, van foodblog Francesca Kookt, een bijzonder gerecht bij mensen thuis. m hun gerechten te proeven en hun verhalen te horen.

Ken je deze podcasts al? #23 Food

Cheft

In deze podcast tilt culinair journalist Hiske Versprille deksels van pannen, trekt ze koelkasten open en vraagt ze de beste chef-koks, waaronder Michiel van der Eerde, Luc Kusters, Sidney Schutte, het hemd van het lijf. Regelmatig schuiven bekende gasten aan, waaronder Guido den Aantrekker (Story/Shownieuws) en Eric Corton (NTR).

Ken je deze podcasts al? #23 Food

Etenschap

Deze podcast geeft inzicht over de verborgen wetenschap en magie achter ons eten en de bereiding ervan. Per aflevering wordt een thema belicht,  waaronder: De perfecte burger, smaakwetenschap en vliegtuigeten. De podcast-serie wordt gemaakt door wetenschapsjournalist en kok-in-opleiding Eric de Kruijk.

Ken je deze podcasts al? #23 Food

Smaakmakers

Goede gesprekken over eten en drinken. Elke maand praat kokende radiomaker Zegert van der Linde met een smaakmaker over zijn of haar passie voor koken, drinken, eten en alles wat daarbij komt kijken.

Ken je deze podcasts al? #23 Food

Wat Schaft de Podcast

Ook Wat Schaft De Podcast gaat over lekker eten en drinken. Elke twee weken ontdekken foodlovers Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. De Koreaanse Bibimbap, appeltaart als hoeksteen van de Nederlandse keuken, lekker vegetarisch als vleesvervanger en de perfecte gehakbal komen in deze podcastserie aan bod.

Ken je deze podcasts al? #23 Food

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.