Kasper Hermans
Kasper Hermans Muziek 4 mrt 2020 / 07:44 uur

‘Frenna moet show in Suriname cancellen om aanslagdreiging’

Frenna zou komend weekend een show in Paramaribo geven, maar de rapper heeft daar nu toch van af gezien om veiligheidsreden. De Nederlandse autoriteiten raadde hem aan niet te gaan.

In een filmpje op zijn Facebook-pagina geeft Frenna een toelichting. „Helaas moet ik mijn langverwachte droomshow cancellen. We hebben advies gekregen van de Nederlandse autoriteiten om onze reis naar Suriname te cancellen."

https://www.facebook.com/watch/?v=497449664262790

"Ik en team Lustig (de organisator, red) hebben er tot het eind alles aan gedaan om het te laten lukken. Helaas is dit een situatie van overmacht. Het doet me veel pijn, maar ik hoop jullie nog snel te zien", aldus de Nederlandse hiphopartiest.

Moordaanslag

Waar hij zelf niet verder ingaat op de inhoud van het advies van de Nederlandse autoriteiten, denkt de Surinaamse krant De Ware Tijd meer te weten. Zij schrijven dat er een moordaanslag op de rapper zou zijn gepland. Frenna zou geen garanties kunnen krijgen wat betreft zijn eigen veiligheid, waarna er besloten is de show af te blazen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Frenna moet show in Suriname cancellen om aanslagdreiging’
Sluiten