Metro
Metro Muziek 7 nov 2018 / 09:38 uur

Taylor Swift krijgt sneer van presentatrice

Taylor Swift is uitgelachen door een uitgesproken conservatieve Amerikaanse presentatrice. Ze deelde een sneer uit richting Swift nadat een senaatskandidaat die de zangeres steunde, de strijd in de staat Tennessee had verloren.

Taylor deelde dit jaar voor het eerst haar politieke voorkeur. In een post op Instagram onthulde ze op welke kandidaten ze ging stemmen voor de Senaat en het Huis van Afgevaardigden. Toen één van die twee Democraten, Phil Bredesen, het moest afleggen tegen een Republikeinse politicus, stuurde presentatrice Laura Ingraham van Fox News Taylor twee van haar eigen songteksten. „Haters gonna hate", liet de 55-jarige weten, gevolgd door de hashtag #ShakeItOff.

Geen vrouw

„Ik ben altijd terughoudend geweest om over politiek te praten, maar door een aantal gebeurtenissen in mijn leven en in de wereld de afgelopen twee jaar, denk ik daar nu anders over", liet Taylor begin vorige maand weten. De zangeres legde uit waarom ze niet op de vrouwelijke kandidaat, een Republikeinse, zou stemmen, en riep haar volgers op goed na te denken op wie ze hun stem zouden uitbrengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Taylor Swift krijgt sneer van presentatrice
Sluiten