Iza de Bruin
Iza de Bruin Films & series 11 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Chateau Meiland’ nu echt verkocht: een terugblik op de leukste momenten

Gisteren zagen we op televisie tijdens Chateau Meiland hoe Martien en Erica hun geliefde chateau voor de laatste keer uitzwaaien. Het was een emotioneel moment, maar al gauw gaan ze weer op zoek naar een nieuw vakantievertrek in dezelfde regio. Mis jij het chateau nu al? Metro heeft de grappigste gebeurtenissen uit het programma op een rijtje gezet.

Nieuwe afleveringen van Chateau Meiland zijn elke maandag om half negen te zien op SBS6.

Chateau van familie Meiland evrkocht

Verstoorde duik

Erica zorgt voor het broodnodige nuchtere tegengas in huize Meiland. Voor Martien gaat dat soms nét even te ver. Zo baggert ze doodleuk een muurtje kapot, terwijl Martien net van plan was een duik te nemen: „Waarom bel jij mij nou?! Ik lig net bij het zwembad!”

Facelift

Weet je nog die ene keer dat Martien een ‘facelift’ kreeg van zijn dochter? „Net de maan met allemaal kraters”, „de ogen van een Chinees”: Martien is op dreef met zijn uitspraken.

Beestenbende

Chateau Meiland zou Chateau Meiland niet zijn zonder de huisdieren. De kat Mevrouw Janssen die een plakje worst van de borrelplank meeneemt, Bijoux die Martien laat schrikken met zijn geblaf en natuurlijk terrorhond Bommel die Martien regelmatig paniekerig maakt.

Klussen voor beginners

Ook Erica en Montana kunnen er wat van: wanneer zij een hek voor de beruchte Bommel in elkaar proberen te flansen gaat het natuurlijk niet meteen de eerste keer goed.

Ander soort crashen op Chateau Meiland

Als je nog niet uitgelachen bent, is deze clip de kers op de taart. Martien en Maxime proberen om te gaan met een drone. Dat gaat uiteraard niet zoals gedacht.

Bijzonder afscheid in Chateau Meiland

Dit lijstje eindigt met een van de laatste, en misschien ook wel meest emotionele momenten: de familie die voormalige huishoudster Nadège voor de laatste keer omhelst. De extra tranentrekker is dat ze leidt aan darmkanker, wat zorgt voor een extra emotioneel afscheid.

Kledingwinkels zoals H&M en Zara vragen straks mogelijk retourkosten voor pakketjes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.