Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Films & series 9 mrt 2021 / 21:00 uur

Netflix lanceert trailer romcom Just Say Yes met Yolanthe

Alles met een aanzoek op een paard is het kijken waard! Met die woorden lanceerde Netflix vandaag de trailer van een onvervalste Nederlandse romcom. Mét Yolanthe Cabau.

Yolanthe speelt de hoofdrol in Just Say Yes, waarvoor een hele sterrenparade is aangetrokken. Jim Bakkum doet mee, Noortje Herlaar, Nienke Plas. En ook Kim-Lian van der Meij, Juvat Westendorp, Josylvio en Pip Pellens. En wat dacht je van smartlappenzanger Tino Martin? Hij maakt zijn debuut. Westendorp en Bakkum speelden eerder samen in Onze Jongens in Miami. Metro sprak eerstgenoemde daarover.

Thuis op de bank Yolanthe kijken

Naar de bioscoop gaan is er door de coronamaatregelen voorlopig nog even niet bij. Just Say Yes zou voor al die troosteloos gesloten theaters een welkome trekker zijn. Hele vriendinnengroepen zouden voor Yolanthe en al die anderen al dan niet met tissues voor het huilen en het lachen naar de bioscoop zijn gegaan. Netflix biedt echter uitkomst. De Nederlandse film is vanaf 2 april beschikbaar op de streamingdienst. Dus je vriendinnen, als dat eventueel weer zou mogen, nodig je dan maar uit op je eigen bank.

Dit is de net verschenen trailer:

Yolanthe en haar ideale bruiloft

Yolanthe Cabau is al haar hele leven bezig met de invulling van de ideale bruiloft. We hebben dan niet over haar ex-en Jan Smit en Wesley Sneijder, maar om haar personage Lotte. Alles, van het draaiboek tot aan een prachtige trouwlocatie, heeft ze tot in de puntjes voorbereid. Zelfs de oude trouwjurk van haar geliefde oma is uit de kast gehaald voor de grote dag. Maar dan blaast haar verloofde Alex (Juvat Westendorp) de bruiloft ineens last minute af. Extra pijnlijk aangezien Lotte en haar ex samenwerken bij hetzelfde bedrijf. Noodgedwongen trekt ze in bij haar egocentrische zus Estelle (Noortje Herlaar), die onverwachts haar verloving met Lotte’s Baas John (Edwin Jonker) aankondigt en haar complete bruiloftplannen kaapt.

Just Say Yes… voor haar zus

Als klap op de vuurpijl moet Lotte ook nog het vrijgezellenfeest van haar zusje organiseren, terwijl ze zelf maar één ding wil: vechten voor Alex en daarmee haar eigen bruiloft redden. Ze wordt hierbij geholpen door haar irritante maar charismatische collega Chris (Jim Bakkum). Hij haalt Lotte uit haar comfortzone en zorgt ervoor dat ze weer helemaal opbloeit. De vrijgezellenavond loopt vreselijk uit de hand en zorgt ervoor dat de nieuwe vriendschap op scherp wordt gezet. Hoe dat afloopt? Dat zien we hier op 2 april.

Jinek vs Pauw en de verkiezingen, Metro neemt ze onder de loep

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Netflix lanceert trailer romcom Just Say Yes met Yolanthe
Sluiten