Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & series 28 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

5 films en series die in week 39 op Netflix verschenen: Enola Holmes en meer

Ook in week 39 zijn er weer de nodige nieuwe films series op Netflix verschenen. Zo kun je sinds deze week onder meer kijken naar een film met het zusje van Sherlock Holmes, een nieuw seizoen van The Chef Show, een jonge Perkamentus en meer.

Deze week verscheen er weer voor ieder wat wils op Netflix. Zo komt de streamingdienst met Enola Holmes. Een originele kijk op een bekend verhaal met een cast om u tegen te zeggen. Daarnaast is ook Jon Favreau terug voor één van de meest smakelijke docuseries op Netflix. Ook haalde de streamingdienst de rechten van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald binnen, komen ze met een hilarische serie over sneakers en is er ook nog plek voor een historische stukje true crime.

Nieuw op Netflix in week 39

1. Enola Holmes

Film
Genre: komedie/drama

Sherlock Holmes kennen we allemaal, maar Netflix richt in deze film de spotlight op zijn zusje Enola. We volgen deze onbevreesde tiener die op zoek is naar haar vermiste moeder. Ondertussen helpt ze een gevluchte lord en gebruikt ze haar speurderstalenten om haar wereldberoemde broer te slim af te zijn. Een origineel verhaal met ook nog eens een ijzersterke cast. Zo zijn er hoofdrollen voor onder andere Millie Bobby Brown, Henry Cavill en Sam Claflin.

2. The Chef Show (seizoen 2 – volume 1)

Serie
Genre: culinaire documentaire

Misschien wel de beste food documentaire op Netflix is terug met een nieuwe reeks afleveringen. Opnieuw zijn Jon Favreau en Roy Choi langs geweest bij een aantal grote namen uit de culinaire wereld en duiken ze samen de keuken in om de meest smakelijke gerechten te maken. Een heerlijke ongecompliceerde show over lekker eten, passie en humor.

3. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Film
Genre: fantasy

Toen Harry Potter ten einde kwam, waren fans nog lang niet klaar met deze betoverende wereld. Gelukkig volgde als snel een prequel. In de Fantastic Beasts filmserie gaan we terug in de tijd en opnieuw op een magisch avontuur. Het tweede deel in deze serie staat nu op Netflix. In The Crimes of Grindelwald zien we hoe Newt Scamander het samen met een jonge Perkamentus opneemt tegen de duistere tovenaar Grindelwald.

4. Sneakerheads (seizoen 1)

Serie
Genre: komedie

Vroeger was Devin een enorme sneakerhead. Hij was alleen maar bezig om zijn sneakercollectie uit te breiden met unieke exemplaren. Inmiddels heeft hij kinderen en is Devin een echte familieman geworden. Zijn sneaker-tijden zijn voorbij, totdat een goede vriend hem vertelt over een mythisch paar sportschoenen die hij op het spoor is. Devin kan de verleiding dan toch niet weerstaan en begint in deze Netflix serie aan een hilarische avontuur.

5. A Perfect Crime

Serie
Genre: misdaad documentaire

De Duitse politicus Detlev Rohwedder werd in 1991 neergeschoten. Wie hier precies achter zat was een raadsel. Zo groeide deze moordzaak uit tot bekend mysterie dat een sleutelrol speelde in de tumultueuze hereniging van Duitsland na het vallen van het IJzeren Gordijn. In de deze documentaireserie van Netflix wordt deze opmerkelijke zaak, uit een zeer tumultueuze periode uit de Duitse geschiedenis, opnieuw onder de loep genomen.

Meer Netflix

Benieuwd naar de beste nieuwe films en series die vorige week verschenen? Bekijk dan hier de vijf nieuwe series en films op Netflix die we vorige week uitlichtten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
5 films en series die in week 39 op Netflix verschenen: Enola Holmes en meer
Sluiten