Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Films & series 1 sep 2020 / 20:02 uur

Nieuwe James Bond vanaf 12 november in de bioscoop

De nieuwe James Bond-film No Time To Die is half november in de Nederlandse bioscopen te zien.

Distributeur Universal Pictures International lanceerde vandaag een nieuwe Nederlandse poster van de film; donderdag volgt een nieuwe trailer. Universal Nederland meldt een release van de film op 12 november.

James Bond moest door corona even wachten

No Time To Die was de eerste film die in het voorjaar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. Daarna volgden veel blockbusters, zoals Fast & Furious 9, Black Widow en Top Gun 2. Maar nu de thriller Tenet het afgelopen weekend in heel Europa volle zalen trok (voor zover dat mogelijk is), lijkt bewezen dat grote films ook met alle coronarestricties toch een succes kunnen worden.

Hier zie (en hoor) je het Bond-nummer van Billie Eilish:

Een rustiger bestaan voor Bond

No Time to Die wordt de laatste Bond-film met acteur Daniel Craig in de rol van geheim agent 007. Bond lijkt zijn turbulente leven achter zich te hebben gelaten en hij leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

Andere hoofdrollen worden vertolkt door Rami Malek,Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear en Ana de Armas. De kaartverkoop voor de film is van start gegaan.

Voor donderdag is dus een ‘nieuwe trailer’ aangekondigd. De trailer zoals die in december vorig jaar wereldkundig werd gemaakt zie je hier.

Lees ook: De nieuwe James Bond: top 5 kanshebbers volgens bookmakers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe James Bond vanaf 12 november in de bioscoop
Sluiten